• Karen (1960) heeft jarenlang ervaring met tekenen. Ze heeft een opleiding tot tekenlerares afgerond. Sindsdien is ze veel bezig geweest met kunst. Schilderen, tekenen en ruimtelijk werk.

    Karen schildert op doek met acryl of olieverf. Ze schildert vanuit kleuren en raakt geinspireerd door indrukken uit de directe omgeving of indrukken opgedaan tijdens reizen (China, Australie, Maleisie, IJsland etc.). De indrukken laat ze op zich inwerken en de gevoelens die dat oproept leiden tot inspiratie voor haar werk. Schilderen is zo een verwerking van de vele indrukken. Bij andere werken komt de inspiratie echter geheel van binnenuit en zijn het vormen en kleuren die ontstaan vanuit onbewuste en gevoelsmatige representaties.
    De thema’s in haar werk zijn natuur, mensen en de beleving daarvan. Ze raken de wereld van alledag en de wereld van emoties.

    Op deze site zijn een aantal van de werken van Karen te zien. Voor meer informatie over het werk, cursussen of workshops kun je het contactformulier gebruiken.

  • transformatie_k

  karen_aan_het_werk