Workshops

Gezellig samen ervaren, delen en ontdekken wat schilderen kan zijn. Dat kan in een workshop. Ik heb daarvoor een fijn atelier tussen Haaren en Oisterwijk met uitzicht over de weilanden.  De workshop kan een dagdeel zijn, maar ook een hele dag. We zorgen dan voor een heerlijke lunch met producten uit eigen tuin en streek en van eigen makelij.  In overleg is veel mogelijk tot ongeveer 10 personen in mijn eigen atelier. Op een andere locatie mag de groep ook groter zijn.
Het kan leuk zijn om de workshop een thema mee te geven, bijvoorbeeld ‘schilderen met je rechterhersenhelft’ of schilderen als Herman Brood, Gustav klimt of Hundertwasser.
Ik geef ook graag een workshop op locatie. Elke inspirerende locatie kan leiden tot prachtige kunstwerken. Ook zonder ervaring.

Geplande workshop 2018

Korte beschrijving workshops.
Mixed media: in deze workshop ga je de uitdaging aan onverwachte materialen in je schilderijen te verwerken, om zo te komen tot een rijke expressie.
Schilderen met de rechter hersenhelft: je zit vast in denkpatronen, die leiden tot een bedacht schilderwerk. In deze workshop ga je dat helemaal loslaten. Expressie van binnenuit laten komen; emoties verwerken; invloeden toelaten en dogma’s loslaten.


Graag schrijf ik me in voor een workshop.
-De workshop start om 10:00 uur en duurt tot 16 uur.
-Er wordt een uitgebreide lunch geserveerd met verse producten.
-De kosten bedragen: 90 euro per persoon.

*
*
*
Een workshop in mijn atelier Een workshop in mijn atelier Een workshop in mijn atelier Een workshop in mijn atelier