Workshops

Gezellig samen ervaren, delen en ontdekken wat schilderen kan zijn. Dat kan in een workshop. Ik heb daarvoor een fijn atelier tussen Haaren en Oisterwijk met uitzicht over de weilanden.  De workshop kan een dagdeel zijn, maar ook een hele dag. We zorgen dan voor een heerlijke lunch met producten uit eigen tuin en streek en van eigen makelij.  In overleg is veel mogelijk tot ongeveer 10 personen in mijn eigen atelier. Op een andere locatie mag de groep ook groter zijn.
Het kan leuk zijn om de workshop een thema mee te geven, bijvoorbeeld ‘schilderen met je rechterhersenhelft’ of schilderen als Herman Brood, Gustav klimt of Hundertwasser. De workshops zijn zo gemaakt dat ieder een eigen schilderij mee naar huis kan nemen, mogelijk moet het nog drogen maar dan kan het later opgehaald worden. Je krijgt een doek, mag gebruik maken van alle materialen en gereedschappen en van de inspiratie en deskundigheid van de kunstenaar.
Ook leuk om dat met vrienden of collega’s te doen. Het kan ook voor een halve dag met lunch of in combinatie met een workshop wijn en rondleiding door de wijngaard (zie ook www.Indengevert.nl)
Ik geef ook graag een workshop op locatie. Elke inspirerende locatie kan leiden tot prachtige kunstwerken. Ook zonder ervaring van de deelnemers.

Geplande workshops 2019

Er zijn enkele workshops gepland. Maar ben je met een groep en heb je andere wensen, neem gerust contact met me op.
Korte beschrijving workshops.
Mixed media: in deze workshop ga je de uitdaging aan onverwachte materialen in je schilderijen te verwerken, om zo te komen tot een rijke expressie. 23 maart of 25 mei.
Schilderen met de rechter hersenhelft: je zit vast in denkpatronen, die leiden tot een bedacht schilderwerk. In deze workshop ga je dat helemaal loslaten. Expressie van binnenuit laten komen; emoties verwerken; invloeden toelaten en dogma’s loslaten. 16 februari of 13 april.


Neem contact op om meer informatie omtrent workshops aan te vragen.

error: Gebruik van afbeeldingen alleen met voorafgaande schriftelijke toestemming van Karen Pelckmans